underground zenei magazin

2017. július 30. 11:15 - Medvetarkó

The real life joker

Mára elhízott, meglöttyedt, megette az idő a haját, de! 1998-ban ez még nem így volt! Micsoda bölcs megállapítás ez!! 98-ban jelent meg a Mechanical Animals ( az egész album végig hallgatható ezen a gyanús orosz oldalon....izgalom!!! - nem feledlek kommunista ifjúsági mozgalom ) rám igen erőteljes hatást gyakorolva. Nem, ismétlem nem a polgár pukkasztó külsőségek fogtak meg, hanem a zene.

 mm_1354796218_resize_460x400.png

 Az album platina lemez lett a tengeren túlon, tehát mind a kritikusok, mind a rajongók kitörő örömmel fogdták, mások, elsősorban a gyengébb érzelmű ( eszű ) vallási közösségek, sokkal többet láttak benne ( ami érthető, hiszem Manson tudatosan építette fel ezt az egész szart cirkuszt  ).

"I'm not attached to your world
Nothing heals and nothing grows'

 

   Minden vasárnap aktuális, miközben kanalazod a húslevest. Minden nap aktuális miközben kanalazod a húslevest. Minden nap aktuális. Minden nap.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rohatnad.blog.hu/api/trackback/id/tr1412701035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
underground zenei magazin
süti beállítások módosítása